спільне фото на згадку про зустрічНаприкінці весни і на початку літа серед низки державних і релігійних свят є одне особливе – Міжнародний день захисту дітей. З  нагоди цього свята як у райцентрі, так і в інших населених пунктах району відбулося багато тематичних заходів. 

У рамках проведення цих святкувань до вихованців Балахівської школи соціальної реабілітації та Макіївського професійного училища соціальної реабілітації ім.А.С.Макаренка завітала делегація у складі голови районної державної адміністрації Сергія Завалія, голови районної ради Світлани Тилик, заступника голови районної державної адміністрації Тетяни Панети та начальника служби у справах дітей ра-йонної державної адміністрації Ірини Лугової. Звісно, гості приїхали не з порожніми руками, дітям вручили подарунки: м’ячі та фрукти.

Голова РДА С.В.Завалій привітав вихованців школи зі святом та побажав, щоб збулися всі їхні мрії і бажання, а ще - гарного життєвого шляху. «Оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте ваші здібності, прислухайтесь до ваших наставників-учителів, щоб стати гідними громадянами України», - сказав Сергій Володимирович. Також, користуючись нагодою, висловив щиру вдячність депутату Верховної Ради України Анатолію Кузьменку, який допоміг у придбанні матеріалів, необхідних для здійснення ремонтних робіт у спортивному залі закладу. І, в свою чергу, додав, що районна влада теж надаватиме посильну допомогу у вирішенні нагальних питань.

Вітаючи вихованців школи з святом, С.Тилик порадила упевнено крокувати по життю, не зупинятися перед труднощами і знаходити вірний вихід з різних складних життєвих ситуацій та бути сміливими і сильними. Також Світлана Олександрівна побажала школярам успіхів у навчанні, порадила шанувати своїх педагогів, адже вони докладають чимало зусиль, аби вихованці виростали чуйними і добрими людьми. Всім присутнім побажала успіхів, миру та лише світлих днів у житті кожного.

 Вихованці залюбки продемонстрували гостям свої здібності під час невеличкого концерту, який підготували власними силами. Окрім віршів та хореографічних композицій, звучали пісні про дружбу, родинні цінності та любов до Батьківщини.

Сергій АНДРУСЕНКО

На знімку: спільне фото на згадку про зустріч.