Волонтери громадської організації “Збережи світ”Волонтери громадської організації “Збережи світ” відремонтували, завантажили продуктами та відправили на Схід вантажний автомобіль КрАЗ, який підготовлено для бійців сформованого у Кіровограді 17 окремого мотопіхотного батальйону.

Автомобіль волонтерам громадської організації “Збережи світ” передано головою фермерського господарства “Покровське” Юрієм Харченком. Відремонтували КрАЗ спеціалісти кіровоградського рудоуправління при підтримці голови Кіровоградської обласної ради Олександра Чорноіваненка.

- Наш народ не перемогти, бо наша армія має таку велику підтримку людей, волонтерів і громадських організацій. Такі люди, як хлопці зі “Збережи світ”, як директор ФГ “Покровське” Юрій Харченко – справжні патріоти України. Я з великою повагою і вдячністю говорю про вас, бо ви вкладаєте і сили, і час, і кошти, і здоров’я, і руки для того, щоб допомагати нашим Збройним Силам, які дають гідний опір нашому ворогу, - звернувся до присутніх голова обласної ради Олександр Чорноіваненко.