Т.Панета, С.Тилик та С.ЗавалійЗ нагоди Дня журналіста минулої п’ятниці працівники КП «Редакція районної газети і радіомовлення Петрівського району» були запрошені в кабінет голови райдержадміністрації С.Завалія, який привітно їх зустрів разом зі своїм заступником Т.Панетою та головою районної ради С.Тилик.

Керівники району привітали працівників районних ЗМІ з професійним святом, побажали успіхів в роботі, особистого щастя і благополуччя, миру та спокою. 

Вони зазначили, що недаремно в усьому демократичному світі засоби масової інформації вважаються четвертою владою. В Україні роль ЗМІ також постійно зростає, адже правдива, неупереджена інформація про діяльність як центральних, так і місцевих органів державної влади, суть законодавчих актів і управлінських рішень, спрямованих на запровадження і поглиблення реформ – основа суспільного консенсусу.

Нормальне існування районної територіальної громади неможливо уявити без місцевих газети і радіо, які повинні оперативно доносити до людей інформацію про діяльність влади, важливі події в житті району, спрямовувати зусилля на те, щоб серед людей не було розбрату і протистояння.

Ми, власне, і намагаємося діяти саме так, розуміючи, що перемогти терористів, які здійснили збройний антиукраїнський заколот і російських агресорів, які, нехтуючи міжнародним правом і власними зобов’язаннями щодо країни, яку ще вчора називали дружньою і братньою, прийшли на нашу землю встановлювати «новий порядок» за фашистським зразком, можна тільки об’єднавши народ на основі патріотизму, не допустивши реваншу антинародних політичних сил – вчорашніх поплічників тоталітарного кримінального режиму.

Головний редактор В.Кіфенко від імені працівників підприємства висловив керівництву району щиру вдячність за підтримку і розуміння проблем, за теплі слова привітання. Адже всі ми – і представники районної влади, і працівники ЗМІ - робимо одну справу, кожен з допомогою властивих їм методів і засобів. Тож і надалі журналісти  докладатимуть зусиль, аби в районі панували мир та злагода, люди спокійно працювали і вірили в зміни на краще. 

На завершення зустрічі працівникам районних ЗМІ було вручено святкові подарунки.

Анатолій РЯБОКОНЬ.