Юні друзі!

Дівчинка з котикомУ перший літній день в Україні відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей.

Дитинство – це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій.

Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується вже сьогодні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України.

Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житті, той єдиний вірний шлях. Упевнені, що і Батьківщина, і батьки, які дали вам життя, будуть пишатися вами.

Бажаю вам, хлопчики та дівчатка, миру, міцного здоров’я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Дорогі діти, шановні батьки!

Районна державна адміністрація та районна рада від усього серця вітають вас з теплим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей.

1 червня - це особливий день не лише для маленьких громадян нашої держави, але і для суспільства як нагадування про його відповідальність за виховання та захист підростаючого покоління.

Пріоритетом державної політики є турбота про дітей, які залишилися без батьківської опіки і яким особливо необхідна підтримка. Дитяча посмішка – найкраща нагорода для дорослих. Дуже хочеться, щоб наші діти щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Якщо розібратися, то, врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.

Дорогі діти! Нехай у ваших серцях не буде місця розчаруванню і байдужості. Вірте у власні сили, наповнюйте своє життя цікавими і добрими справами, яскравими враженнями та зустрічами. Нехай втілюються в життя всі задуми, відкриваються нові можливості для самореалізації та творчого розвитку. Знайте, що суспільство стає кращим завдяки вам!

Бажаємо міцного здоров’я, щастя та злагоди.

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради