Дорогі краяни!

З нагоди величного християнського свята Святої Трійці, яке з прадавніх часів серед нашого народу величають ще й Зеленими святами, прийміть найщиріші побажання миру, щастя, добра і любові.

У день П’ятидесятниці Святий Дух зійшов на апостолів, окрилив і надихнув їх нести у світ істину, правду і любов до ближнього.

Цього дня разом із запашною зеленню в наші домівки входить мир, злагода і Божа благодать. Людські серця наповнюються добром, щирістю, душевним теплом.

Нехай свята Трійця єднає, надихає, осяює, освячує та береже кожного з нас на дорозі правди і взаєморозуміння.

Веселих і радісних свят!

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Районна державна адміністрація та районна рада щиро вітають жителів Петрівщини з нагоди великого православного свята - Трійці!

День Святої Трійці – одне з головних  християнських свят, що відзначається на п’ятдесятий день після Великодня. Свято сходження Духу Святого до апостолів є днем становлення Християнської церкви. Цієї світлої днини разом зі свіжою зеленню в наші домівки входить мир та висока Божа благодать. Людські серця наповнюються добром, любов’ю, щирістю і всепрощенням, ми намагаємося дарувати увагу і душевне тепло всім, хто поряд. Віриться, що у цей день світ стає кращим, доброзичливішим і світлішим.

Сердечно бажаємо всім, щастя, радості, добра та наснаги. Нехай у кожній домівці панують мир, злагода і достаток!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради