Районна державна адміністрація, районна рада та управління соціального захисту населення щиро вітають Клавдію Андріївну Семенову з дев’яносторічним ювілеєм! Бажаємо міцного здоров’я, довголіття при ясній пам’яті, сил духовних та фізичних, родинного тепла і затишку та Божої благодаті на многії літа!

Клавдія Андріївна народилася 28 травня 1925 року в Петровому в родині колгоспників Андрія Юхимовича та Пелагеї Іванівни Коляди. Невдовзі родина переїхала на постійне місце проживання до Червонокостянтинівки, до школи ходила в Баштине, де й закінчила сім класів.

З початку війни працювала на різних роботах, з юного віку відчувши на собі увесь тягар дорослого життя. 1944 року за молодіжним оргнабором поїхала на Донбас, де влаштувалася вантажницею на одній із шахт. Пропрацювавши там два роки, зустріла Миколу Семенова – людину, з якою пов’язала свою подальшу долю. 1946 року молодята побралися і повернулися на Петрівщину – на батьківщину Клавдії. Тут народили і виховали трьох синів – Івана, Василя та Анатолія. Працювала в місцевому колгоспі «Росія» до виходу на пенсію.

Серед односельців користується авторитетом і повагою як хороша мама, добра господиня, любляча бабуся, справедлива, ввічлива і працьовита жінка.