З 30 травня 2015 року по 3 червня 2015 року відбудуться районні заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей.

30 травня 2015 року 0 10-й годині в смт Петровому на майданчику зі штучним покриттям відбудеться турнір з мініфутболу серед учнів молодшого та середнього шкільного віку, а в приміщенні стрілецького тиру Петрівського НВК - відкрита першість з кульової стрільби серед вихованців ДЮСШ «Олімп».

31 травня 2015 року  діти пільгових категорій відвідають циркову програму «На межі екстриму» в ДП « Криворізький державний цирк» міста Кривого Рогу.

2 червня 2015 року відбудеться районний фестиваль «Гордість і надія Петрівщини», в рамках якого об 11.00 в сесійній залі Петрівської районної ради відбудеться зустріч обдарованої учнівської молоді з керівництвом району, а по закінченні – в парку відпочинку смт Петрового пройде гала-концерт «Інгулецький зорепад».

3 червня 2015 року о 9.30 в парку відпочинку смт Петрового відбудеться концертно-розважальна програма «Хай буде дитинство щасливе моє та усіх дітей світу».

В програмі свята: виступи талановитої молоді, ігрова програма за участю клоунів, конкурс дитячого малюнку на асфальті «Моє щасливе дитинство», виставка образотворчого та декоративного мистецтва, розважальні атракціони.

В парку відпочинку працюватиме виїзна торгівля.

ЧЕКАЄМО НА ВАС!