Шановні петрівчани!

Зараз наша Україна переживає найтяжчі часи за всю історію незалежності. Сьогодні ми маємо в запеклому бою захищати те, що любимо. На Донбасі вибухають бомби та свистять кулі, тоді як лише в декількох десятках кілометрів продовжується звичне мирне життя. «Мир створюється війною», - казав давньоримський історик і філософ Корнелій Непот. Цим дорогоцінним спокоєм та миром кожен з нас завдячує хлопцям, які мають неабияку мужність, силу духу та патріотизм, які не шкодують себе сьогодні задля щасливого майбутнього кожного з українців завтра.

Сотні наших співвітчизників сьогодні вже стали на захист рідної землі від агресивних проявів тероризму та сепаратизму. Це військові Української Армії, добровольці Нацгвардії та батальйонів спеціального призначення. 

Але однієї сміливості та благородних намірів військовим недостатньо, щоб вберегти своє життя та здоров’я. Найменше, що можна зробити для них сьогодні, - це допомогти придбати бронежилети, каски та іншу амуніцію, медикаменти, продукти харчування. 

Лише об’єднавши всі патріотичні сили України у протистоянні войовничому тероризму на Сході країни, ми зможемо перемогти тих, хто посягає на цілісність та незалежність нашої держави. Підтримаймо військових разом! Ваше розуміння, підтримка та проявлений патріотизм будуть найкращим свідченням небайдужості до людей, які ціною власного життя захищають спокій України.

Наші хлопці потребують засобів спеціального захисту, медикаментів, одягу, продуктів харчування та іншого. 

Для цього у районі створено волонтерський рух «ДОПОМОЖЕМО ВОЇНАМ ПЕТРІВЩИНИ» (голова волонтерського руху, депутат селищної ради - Алла Павлівна Горністова – тел. 097-620-47-93);

Сьогодні вкрай необхідні кошти на придбання тепловізора, біноклів, тактичних окулярів, електрогенераторів та іншої амуніції. Також кошти потрібні на придбання теплого одягу, валянок, хутра для пошиву теплих рукавиць та «чуньок». Просять бійці-земляки придбати радіоприймачі з прийомом хвиль верхнього діапазону. Чекають герої на листи та дитячі малюнки, що стали для них оберегами їхнього життя. Просять волонтери району долучитися до виготовлення білих маскувальних сіток, для яких згодиться стара білизна, простирадла та інші старі речі білого кольору. Також вкрай необхідні маскувальні костюми, які виготовляються довільно: широкі шаровари та сорочка з капюшоном білого кольору (довідки за тел. 097-620-47-93).