За оперативними даними станом на 1листопада 2014 року в районному центрі зайнятості статус безробітного мали 262 громадяни, з них 162 жінки, 120 осіб - молодь у віці до 35 років. 

З початку року за направленням центру працевлаштовано 336 осіб.

Центр зайнятості продовжує реалізовувати активні програми сприяння зайнятості населення району. 

Для забезпечення конкурентоспроможності незайнятого населення на ринку праці та приведення їх професійно-кваліфікаційного рівня у відповідність до потреб економіки району, здійснено професійну підготовку  та підвищення кваліфікації 121 особи за професіями машиніст (кочегар) котельної, тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва, продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів.

З метою підвищення мотивації до праці та матеріальної підтримки незайнятих громадян упродовж січня – жовтня 2014 року до громадських та інших робіт тимчасового характеру робіт залучено 345 осіб з числа безробітних.

Правом отримання ваучера для підтримання конкурентоспроможності осіб на рину праці шляхом перепідготовки, підвищення кваліфікації скористалися 9 громадян віком від 45 років.

Компенсацію фактичних витрат на сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з початку року отримали 3 роботодавці, які працевлаштували на новостворені робочі місця в пріоритетних видах економічної діяльності 7 безробітних, у т.ч. 2 осіб квотної категорії.  

Ольга Павлюк, директор центру зайнятості.