Завершились позачергові вибори до Верховної Ради в 103 окрузі. Підведено підсумки і почались нові робочі будні. І тепер я маю можливість щиро подякувати усім жителям міста Олександрії, жителям Долинського, Петрівського, Устинівського і Олександрійського районів. 

Я хочу подякувати кожному громадянину — селянам, гірникам, підприємцям, робітникам, службовцям, пенсіонерам, студентам всім-всім за те, що ви підтримали мене і мою команду.

Це дуже добре, що ми стали єдиними, що ми зрозуміли один одного і мені вдалось поспілкуватись із усіма вами.

На кожній зустрічі я чув ваші прохання. Я бачив ваші очі. Я відчував вашу підтримку. Тому я вважаю, що не потрібно зупинятись на досягнутому. Бо таких, як ви, людей потрібно підтримувати і йти разом далі.

Моє слово незмінне — я залишаюсь у політиці, хоча поки що не входжу до жодної партії, адже не бачу такої, ідеї якої повністю співпадали б з моїми поглядами, моїми думками, настроями і сподіваннями всіх, хто мене підтримує.

Я пішов по цьому непростому шляху і не зверну з нього. Це допоможе мені краще розуміти погляди кожного з тих, хто віддав свій голос за мене, Анатолія Дорофеєва. А це — тисячі жителів округу, які сподіваються на зміни у житті.

Ми пройшли непросте випробування, але попереду тільки початок нового шляху. Ми разом переможемо. Я в це вірю і сподіваюсь на те, що ваша підтримка буде і надалі такою ж сильною.

Сподіваюсь на те, що всі, хто мене підтримав, залишаться вірні своїм поглядам, що коло наших однодумців стане ширшим.

Ми — не політики, але йдемо у політику, бо нам треба відновлювати країну і наш край. Ми разом знаємо, як це зробити.

Вірю у новий день з новими лідерами і сподіваюсь саме на вас, мої друзі і однодумці, що стали і моїми виборцями. Дякую за кожен ваш голос, адже кожен ваш голос - це крок до нового життя.

З повагою, Анатолій Дорофеєв.