Р І Ш Е Н Н Я (проект)

Про внесення змін до методики розрахунку орендної плати за майно спільної власності  територіальної громади сіл, селищ Петрівського району

Розглянувши пропозицію голови Петрівської районної адміністрації від «___» ______________ 2014 року _______, відповідно до частини 2 статті 43, статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 11 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи висновки і рекомендації засідання постійної комісії районної ради з питань економіки, бюджету, фінансів та підприємницької діяльності від «___» ____________ 2014 року, районна рада ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до методики розрахунку орендної плати за майно спільної власності територіальної громади сіл, селищ Петрівського району, затвердженої  рішенням Петрівської районної ради від 5 квітня 2012 року № 227 «Про конкурс щодо набуття права оренди об’єктів та майна спільної власності територіальної громади сіл, селищ Петрівського району» (далі - методика), а саме:

пункт 10 методики виключити, у зв’язку з чим пункти 11 – 19 вважати пунктами 10 – 18;

пункт 17 методики викласти в наступній редакції: «Орендна плата за об’єкти та майно спільної власності територіальної громади сіл, селищ Петрівського району розподіляється наступним чином: 70 % - орендодавцю, 30% - до районного бюджету».

2. Головному редактору КП «Редакція районної газети та радіомовлення Петрівського району» в десятиденний строк з моменту набрання чинності оприлюднити дане рішення на шпальтах районної газети «Трудова слава».

3. Рішення набирає чинності з дня його прийняття.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економіки, бюджету, фінансів та підприємницької діяльності.

Голова районної ради С. Тилик