Нехай добро, зроблене Вами, повертається до Вас сторицею!

Милосердя та безкорисливість - головні риси, що об’єднують працівників, членів та волонтерів Товариства Червоного Хреста. Щоденно у містах та районах нашої області червонохресні організації надають допомогу хворим, малозахищеним, самотнім громадянам похилого віку, дітям-сиротам та інвалідам. Ми працюємо заради допомоги та підтримки кожного, хто опинився у складній життєвій ситуації.

У той же час Товариство Червоного Хреста потребує постійної спонсорської підтримки для здійснення соціальних програм, що вимагають значних матеріальних ресурсів. І таку допомогу щорічно наша Петрівська районна організація ТЧХ отримує від товариства «УкрАгроКом». Наші звернення до генерального директора групи компаній Анатолія Івановича Кузьменка не залишаються без уваги. Потрібна фінансова підтримка напередодні Дня людей похилого віку, продукти харчування - ніколи не відмовлять, окремим людям треба допомогти - теж привезуть за місцем призначення усе, що необхідно.

Наше товариство дуже цінує співпрацю із керівництвом цієї соціально відповідальної компанії і дякує за розуміння наших проблем. Ми вдячні, зокрема, Анатолію Кузьменку і всьому його колективу за те, що переймаєтесь проблемами простих людей. Адже саме завдяки вашій підтримці ми маємо змогу допомогти більшості. Кожне фінансове надходження чи будь-яка інша допомога обов’язково доходять до тих, хто цього найбільше потребує.

Відомо кожному, що добро, в його високому і істинному понятті - це саме той орієнтир, до якого слід прагнути людству, це маяк, що дарує своє світло заблукалим в нашому непростому світі подорожнім, це справжня мораль, мир і гармонія. А ще кажуть, що добро повертається сторицею до тих, хто його творить. Тому дуже хочеться, щоб сільським трударям на чолі з Анатолієм Івановичем за їхню доброту була висока дяка: щедрими ланами, високими урожаями, повними засіками. Побажаю Вам міцного здоров’я, сил, енергії та наснаги в подальшій роботі.

З повагою А. ШЕЙНФАЙН, голова Петрівської районної організації Товариства Червоного Хреста.