Володимир Шаран, головний тренер ФК «Олександрія»Володимир Шаран, головний тренер ФК «Олександрія»:

- Українська нація сьогодні переживає, мабуть, найскладніший час в історії. Відбуваються зміни, зміни суттєві, і все це на фоні зовнішньої і внутрішньої агресії, протистояння думок і поглядів. Зараз, як ніколи, Україна потребує мудрого авангарду, здатного взяти на себе відповідальність і впевнено крокувати заявленим шляхом євроінтеграції. Наразі кожен із нас несе відповідальність за долю України, розглядаючи «молоді» чи «нові» обличчя пропоновані у владу; кожен повинен знайти для себе відповідь на запитання: «Хто ці люди?». Мої батьки завжди вчили: покажи, що ти зробив і я скажу, хто ти. 

Згадую свою першу поїздку у Головківку, першу гру на головківському стадіоні. Їду і малюю сільську картину: облізла колгоспна контора, якийсь, вибачте, горе-стадіон, де пересікаються дві доріжки і пасуться кози, маленька церква. Та, абсолютно несподівано для себе, - побачив європейське село, починаючи від дороги, оброблених полів і сучасної техніки на них, до сучасного офісу компанії, спортивного комплексу, чудового стадіону, а поруч – церква, сквер. Саме тоді я зрозумів, що маю справу з серйозними людьми, які  не тільки мислять, але і діють по-європейськи. Дізнавався більше про виробництво і усвідомлював: є перспективи у підприємства – є перспективи і у нашої команди.

Анатолій Іванович Кузьменко - прекрасний менеджер, організатор, керівник, який досяг успіху власною працею. Зараз дехто із заздрістю дивиться на «УкрАгроКом». Можливість пройти цей шлях була у багатьох – скористалися нею одиниці.  

Знаючи вже про досягнення Анатолія Івановича, коли познайомився з ним особисто, не очікував побачити настільки просту, доступну, земну людину, яка випромінює тепло і світло. Тому не дивно, що має стільки однодумців. Його родина, його найближче оточення – люди виховані, чемні, чесні та порядні. Переконаний, що делегуючи Анатолія Івановича Кузьменка у народні депутати, виграють усі. Його досвід, професіоналізм, мудрість, чітка життєва позиція, бачення перспектив, турбота про людей, все те, що тільки декларується у програмах кандидатів - все вже давно діє і має успішний результат. 

Коротко про футбол: із заснуванням компанії «УкрАгроКом» створюється однойменна команда любительського футболу, яка, за підтримки А.І. Кузьменка, відразу впевнено займає лідерські позиці. У 2010 році футболісти «УкрАгроКому» достроково стають абсолютними переможцями чемпіонату Кіровоградської області серед аматорських команд у І групі. 2012 року вже ПФК «УкрАгроКом» фінішує на п’ятому місці своєї групи у ІІ лізі ПФЛ України, а в наступному – стає лідером і переходить у І лігу. Після цьогорічного об’єднання ПФК “УкрАгроКом» і ПФК «Олександрія» створений ФК «Олександрія» – беззаперечний фаворит: за однакової кількості проведених ігор, по набраних очках переважає найближчого суперника майже вполовину.