Анатолій Кузьменко Кандидатом у народні депутати України, якому найбільше довіряють у 103-му одномандатному виборчому окрузі, є Анатолій Кузьменко. Це підтверджують результати соціологічного дослідження, проведеного Центральноукраїнською соціологічною лабораторією (м. Кіровоград) в Олександрійському, Долинському, Устинівському і Петрівському районах та м. Олександрія.

На запитання: «26 жовтня цього року відбудуться вибори до Верховної Ради України, скажіть, ви особисто візьмете в них участь?» - ствердно відповіли 60,6% респондентів, вагаються – 10,5%, 19,5% вирішили не брати участі, а 9,4% визначаються щодо участі у виборах.

За даними соціологів, кандидат у народні депутати Анатолій Кузьменко є найпопулярнішим політиком в Олександрійському, Устинівському та Петрівському районах і м. Олександрії. Так, Анатолію Кузьменку довіряють майже половина виборців (49,4%), які хочуть бачити саме його представником у Верховній Раді. 

На запитання: «За кого із цих кандидатів ви ймовірно проголосуєте під час виборів, які відбудуться 26 жовтня цього року?» - 45,6% опитаних, які визначилися із вибором, вказали «за» Анатолія Кузьменка. За кандидата Віталія Журавльова готові віддати свої голоси 26,2% виборців, Віктора Медвідя – 8,6%, Анатолія Дорофеєва – 7,3%, Сергія Ратенка – 4%, Івана Жилку – 3,3%, Володимира Дожджаника – 3%, Андрія Логвина і Віталія Пікуліна – по 1% виборців.

Однозначно лідирує і партія, від якої балотується Анатолій Кузьменко – Блок Петра Порошенка. 

На запитання: «За яку партію ви ймовірно проголосували б на виборах до Верховної Ради України 26 жовтня?» - 27% опитаних, які визначилися із вибором, назвали Блок Петра Порошенка. Далі голоси розподілилися у наступному порядку: ВО «Батьківщина» – 16 ,6%, Радикальна партія Ляшка – 15,3%, Народний фронт – 10,1%, Громадянська позиція – 7,5%, «Самопоміч» – 6%, партія «Сильна Україна» – 4,4%, ВО «Свобода» – 4,2%, Комуністична партія – 3,1%, Правий сектор – 2,9%, Опозиційний блок – 2,9%.

Опитування було проведено у період з 1 по 8 жовтня 2014 року на території одномандатного виборчого округу №103. Участь у дослідженні взяли 800 респондентів від 18 років, різних за статтю і віком, що проживають в Олександрійському, Долинському, Устинівському і Петрівському районах та м. Олександрія. Тип вибірки: квотна, репрезентативна для дорослого населення тво № 103 (від 18 років) за статтю, віком. Метод опитування респондентів за місцем проживання. Стандартна похибка вибірки не перевищує 4%. Опитування проведено на замовлення ГО «Нові формації».