Станом на 01 вересня 2014 року  в районному центрі зайнятості статус безробітного мали 263 громадян, з них 162 жінок, 112 осіб - молодь у віці до 35 років. 

У базі даних центру зареєстровано 14 вакантних місць.

За сприяння центру зайнятості з початку року працевлаштовано 282 особи.

Центр зайнятості продовжує реалізовувати активні програми сприяння зайнятості населення району.

Для забезпечення конкурентоспроможності незайнятого населення на ринку праці та приведення їх професійно-кваліфікаційного рівня у відповідність до потреб економіки району, упродовж січня - липня 2014 року здійснено професійну підготовку та підвищення кваліфікації 95 осіб за професіями: «тракторист – машиніст с\г виробництва», «продавець продовольчих товарів, підприємець – початківець» та ін..

З метою підвищення мотивації до праці та матеріальної підтримки незайнятих громадян упродовж січня - серпня 2014року до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 292 особи, що перебували на обліку. 

Правом отримання ваучера для підтримання конкурентоспроможності осіб на рину праці шляхом перепідготовки, підвищення кваліфікації скористалися 8 громадян віком від 45років.

Компенсацію фактичних витрат на сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з початку року отримали 2 роботодавці, які працевлаштували на новостворені робочі місця в пріоритетних видах економічної діяльності 3-х безробітних, у т.ч. 2-х осіб квотної категорії.  

Ольга Павлюк, директор центру зайнятості.