Днями у сесійній залі РДА відбулися загальні збори ветеранів Петрівського кар’єру. Перед початком роботи з нагоди шістнадцятиріччя організації віршами та піснею їх привітали вихованці дитячого садочку «Рудана».

На порядок денний було винесено ряд питань, головним з яких стало обрання нового голови та активу ветеранської організації. Усі добре знають Іларіона Івановича Глущенка, який досить довго займав цей пост. Ним було виконано дуже багато роботи, його шанують та цінують усі члени організації й поза нею. Він із величезним задоволенням продовжив би працювати, але в його віці це вже непросто. У своєму виступі Іларіон Іванович закликав усіх ветеранів та їх організації робити внески, адже саме за рахунок них організація буде впевнено стояти на ногах. Ось, наприклад, у цьому році на День металурга за рахунок таких внесків грошовою премією у розмірі 100 грн були нагороджені активісти організації. Навіть ті, які не мали змогу з’явитися на свято. Тож ті кошти, які вносяться, витрачаються на добрі справи.

Після привітань та слів подяки від голови районної ради Світлани Тилик та голови спілки ветеранів України Петрівського району Олега Гіюка, шляхом голосування головою найбільшої ветеранської організації району була обрана Людмила Яківна Северинчик.

Іларіон Іванович теж не залишатиметься осторонь, буде допомагати й підтримувати новообраного очільника організації в якості заступника.

Хочеться зауважити, що під час зборів, до присутніх за допомогою звернулася Л.Ковіна, якій потрібні кошти на лікування, тож організація зі своїх коштів надала посильну допомогу жінці. 

Яна БОЙКО