А.Дуброва та Н.Рудяченко з дітьмиЗа такою темою в Петрівській ЗШ І ступеня з 8 по 12 вересня пройшов тиждень знань Правил дорожнього руху. Почався тиждень зі шкільної лінійки, присвяченої відкриттю тижня. Педагог-організатор оголосила заходи, конкурси на задану тематику.

Списування тексту, написання диктантів на тему: «Правила поведінки дітей на вулиці», твори, конкурс малюнків, складання кросвордів – це заходи, які були проведені упродовж тижня.

11 вересня у школі відбулася зустріч з начальником  Петрівського ДАІ - Андрієм Миколайовичем Дубровою та інспектором ДАІ – Наталією Костянтинівною Рудяченко. Наталія  Костянтинівна розповіла учням 3- 4 класів про правила поведінки дітей на вулиці і про дотримання правил пішоходами. Також учні переглянули презентацію про дотримання безпеки на дорогах. В кінці зустрічі учні  задали запитання працівникам ДАІ.

У п’ятницю відбулася шкільна лінійка по підведенню підсумків. На ній були відзначені кращі творчі роботи учнів. Отже найактивнішими виявилися учні: Поліна Горбанець, Оксана Горністова (2-В), Аріна Приходкова, Антон Больбот (2-Б), Марія Будко, Ангеліна Копійка (4-А), Влада Адамюк, Марія Сапок (4-Б), Олександра Піскун, Богдан Щербаков (4-В), Ольга Ленська, Даніл Драгунов (3-А), Сабіна Мерва, Уляна Стець (3-Б).

До вашої уваги твір на тему: «До чого приводять недотримання правил дорожнього руху» учениці 4-А класу Ангеліни Копійки (класний керівник - Ж.О.Діордієва).

З однією дівчинкою на ім’я Маша сталася страшна пригода. Вона не слухалася батьків, грала у м’яч та раптом пішла на проїжджу частину. А батьки їй не дозволяли виходити грати на дорозі! Маша пішла вперед і побачила гарну квітку. Вона захопилася квіткою і не помітила, як вийшла на дорогу. На дорозі було багато машин. Дівчинка потрапила прямо під колеса машини. Їй перехожі надали першу медичну допомогу та відвезли до лікарні. Після лікарні вона зрозуміла, що треба слухатися батьків та дотримуватися правил дорожнього руху.

Надія Сидоренко, педагог - організатор Петрівської ЗШ І ступеня.