О.Анісімов з підприємцями – учасниками зустрічіМинулої п’ятниці голова райдержадміністрації О.Анісімов провів зустріч з підприємцями району, відзначеними нагородами з нагоди їхнього професійного свята. 

За сумлінну працю, внесок у розвиток сфери торгівлі області, активну участь у реалізації проекту «Купуй Кіровоградське» Грамотою обласної державної адміністрації нагороджено фізичну особу – підприємця Надію Кукіль. Фізичним особам – підприємцям Миколі Жугану і Надії Лось оголошено Подяку обласної державної адміністрації. Грамотою районної державної адміністрації нагороджено фізичних осіб – підприємців Любов Новик, Павла Чорного і Олега Ясковця.

О.Анісімов, вручивши нагороди, наголосив, що підприємці відзначені за активну участь у громадському житті району, небайдужість до місцевих проблем.

- Багато негараздів і проблем звалилося протягом останнього часу на нашу державу, на плечі кожного з нас. Ви завжди допомагали вирішувати різноманітні питання, у разі необхідності надавали певну фінансову допомогу. Але у світлі нелегких випробувань, пов’язаних з агресією Росії, ми все чіткіше переконуємось, що головне не гроші та інші матеріальні цінності, а патріотизм і єдність нації. Я переконаний, що ми подолаємо всі випробування і переможемо, бо єдиний народ ніякому агресору не зламати, - підсумував Олександр Іванович. Він побажав підприємцям миру, благополуччя і успіхів.

Під час обміну думками підприємці висловили готовність і в подальшому брати активну участь в житті громади району. А головною запорукою успішної діяльності як приватного підприємництва, так і економіки держави загалом вважають мир. Саме цього вони сьогодні найбільше прагнуть, як і весь народ України.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

На знімку: О.Анісімов з підприємцями – учасниками зустрічі.

Фото автора.