Управління соціального захисту населення Петрівської районної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця: спеціаліста І категорії відділу прийому громадян.

У конкурсі на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії відділу прийому громадян управління соціального захисту населення Петрівської районної державної адміністрації можуть брати участь особи, які мають вищу бухгалтерсько-економічну освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, бакалавра, без вимог до стажу роботи, володіють комп’ютерною технікою на рівні користувача та вільно володіють державною мовою.

Заяви на участь у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення в газеті. Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається завідувачем сектору з кадрової та організаційної роботи управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

До заяви на участь у конкурсі додаються: особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4х6; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2012 рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»; копія документа, який посвідчує особу; копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних; довідка про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

За довідками звертатися за адресою: смт Петрове, вул. Ілліча, 32, приймальня, тел. 9-62-52.