Мати з діткамиКожен знає, що на сьогоднішній день ситуація в країні бажає кращого. З’явилося багато проблем із виплатою заробітної плати, отриманням та виплатою кредитів і ще багато іншого, над чим ми раніше навіть не задумувалися. Але є у нас в районі ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська», де генеральний директор Олександр Григорович Поворознюк - Керівник з великої літери. Він завжди з людьми і для людей: своєчасна виплата зарплати, видача продуктових пайків за доступними цінами, видача орендної плати за земельний пай грошима - будь-ласка. І хоч зараз дуже тяжко отримати в банках грошові кошти - Олександр Григорович знаходить спосіб, щоб допомогти людям, які дуже потребують допомоги. Особисто я не є працівником господарства, я лише власник земельного паю, але коли мені дуже були потрібні кошти для термінової операції на серці братові, я звернулася до Григоровича за допомогою. І хоч на той момент в касі господарства не було необхідної суми, проте Олександр Григорович дав мені свої власні кошти, за що я йому дуже вдячна, адже самій нереально було знайти таку велику суму грошей в такий стислий термін. З тих пір, відколи в нашому господарстві з’явився такий господар, люди почали отримувати підвищену заробітну плату, премії, цінні подарунки, а також подарункові набори на Новий рік та поминальні дні.

Дуже тісно співпрацює ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська» з Ганнівською сільською радою і особисто з головою Ніною Степанівною Цапенко. Для людей вже зроблено дуже і дуже багато, але ж ми вже знаємо їх ідеологію: якщо добре, то може бути ще краще, треба лише почекати. Але робота робиться, хоч і не все зразу. Робиться освітлення по селах, проведено газопроводи і водогони, розбиті паркові зони і дитячі майданчики, зони відпочинку для дорослих та дітей. І усім цим людей забезпечують два керівники - О.Поворознюк та І.Цапенко. Їх дружній тандем можна зустріти на роботі і у вихідні та святкові дні за обговоренням спільних проблем і методів їх вирішення. Вони ніколи не сидять без діла, працюють, не покладаючи рук, влаштовують свята та подарунки для ветеранів війни, воїнів-афганців та чорнобильців, не забувають дітей та довгожителів.

Якби в нашій країні скрізь були такі керівники, як в нашому господарстві та сільській раді, тоді б і ми жили в мирі, любові та злагоді! 

Тож щастя вам, добра, процвітання, успіхів, земний вам уклін за вашу невтомну працю. Спасибі вашим мамам за те, що вони виростили таких дітей.

Якби у нашій неньці - Україні
Побільше таких дочок та синів -
Тоді було б над нами небо синє,
Завжди лунав би солов’їний спів!
Хай процвітає наша Україна,
Хай не проллється знову мирна кров:
Країна в нас одна - одна єдина,
І тут Надія, Віра і Любов!

Тетяна Гордієнко

с. Сергіївка