учасники зустрічіЦього тижня відбулася зустріч-знайомство духовенства району з головою райдержадміністрації Олександром Анісімовим. Ініціатором зустрічі виступив протоієрей Свято-Покровської церкви Дмитро Городецький. Він вважає за потрібне познайомитися з новим очільником району та співпрацювати з ним на благо розвитку духовності громади Петрівщини. Для цього запросив представників духовенства з різних територіальних громад району. Отож у спілкуванні взяли участь протоієрей Сергій Тітов, який проводить служіння в с. Володимирівці та с. Петрівському; протоієрей Миколай Бойко (с. Чечеліївка); протоієрей Віктор Фаєнко (с. Луганка, с. Червонокостянтинівка); протоієрей Василій Цабан (с. Новий Стародуб).

Кожен із них мав слово, коротко розповів про себе, про проблеми, які існують в храмах і які сподіваються вирішувати за допомогою місцевої влади, запросили на служіння й закликали бути уважними і добрими один до одного.

Крім того, до спілкування долучилися голова районної ради Світлана Тилик, а також завідувач та головний спеціаліст сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Тетяна Волощенко і Тетяна Притула.

По завершенні зустрічі протоієрей Сергій презентував О.Анісімову серію своїх книг. 

Наостанок священики повідомили про запланований Хресний хід «За мир», який планується 9 червня в м. Кіровограді, і в  якому можуть взяти участь усі бажаючі.

Яна БОЙКО

На знімку: учасники зустрічі.