На виконання доручення голови Кіровоградської обласної державної адміністрації, з метою недопущення виникнення надзвичайних подій, пов’язаних з можливими аваріями на системах енергопостачання, що можуть призвести до знеструмлення об’єктів, задіяних під час проведення позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року Петрівська районна державна адміністрація повідомляє наступне:

- в межах Петрівського району на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року функціонуватимуть 30 звичайних та 2 спеціальні виборчі дільниці. У травні 2014 року співробітниками Петрівського районного відділу У ДСНС України у Кіровоградській області були проведені планові перевірки протипожежного стану об’єктів, де розташовуватимуться виборчі дільниці. Результати перевірки подалися до відома та відповідного реагування голові Петрівської райдержадміністрації.

- 08 травня  2014 року було здійснено обстеження стану утримання систем електричних мереж Петрівської центральної районної лікарні, яка задіяна під час проведення позапланових виборів Президента України. Обстеженням встановлено: електрогенератор працює, практично відпрацьовано запуск (перемикання) на резервні джерела живлення.   

Ольга Семехова, керівник апарату райдержадміністрації