вдячні петрівчаниНародна мудрість говорить: «Якщо ви мислите на рік уперед – сійте зерна, якщо ви мислите на десять років уперед – садіть дерева, якщо ви мислите на сто років уперед – виховуйте Людину». Дійсно,тільки спільними зусиллями ми виховаємо здорових, розумних, життєво компетентних громадян нашої держави. 

Трудовий колектив, батьки вихованців Петрівського дошкільного навчального закладу №2 «Сонечко» висловлюють щирі слова подяки генеральному директору ПАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» Павлу Геннадійовичу Тимошенку за спонсорську допомогу - придбання електричної плити та пилососа. Тепер меню малюків стало ще різноманітнішим - сучасна електроплита дозволяє своєчасно готувати страви.

Дошкільний навчальний заклад – це простір життя дитини. Тут вона живе, розвивається і навчається. А вдало організований дорослими розвивально-предметний простір дитини заохочує її до набуття нових знань. 

Сьогодні, керуючись принципом: «Увага до дошкільного дитинства – це не розкіш, а перший вклад суспільства у своє майбутнє», голова районної ради Світлана Олександрівна Тилик, депутат обласної ради Микола Вікторович Максимкін, депутати районної ради, в особі Олександра Вікторовича Тилика та  Сергія В’ячеславовича Малихіна, акцентують роботу на створенні комфортних умов для виховання дітей, їх утримання.

Спасибі Вам, шановні, за увагу, чуйність, великодушність. Добра Вам, сімейного затишку, достатку та здоров’я. 

З повагою та вдячністю трудовий колектив, батьки та вихованці Петрівського дошкільного навчального закладу № 2 «Сонечко»