загін сівачів у складі механізаторів Олександра Кравченка, Володимира Прокопенка, Віталія Олійника та Віктора Литовченка, який високими темпами працює на сівбі кукурудзиТепер буйно квітує не лише він, а й, фактично, уже усі фруктові дерева. Це прикмета того, що на часі полеводам сіяти технічні культури. Серед господарств, які організовано здійснюють польові роботи - ПП «Дружба». Трудовий колектив господарства невеликий, натомість дружній і працьовитий. Під керівництвом досвідченого голови сільгосппідприємства В.І.Волкова, завдяки професійності спеціалістів і механізаторів, хлібороби щороку вирощують добрі врожаї, що, в свою чергу, дає можливість розвивати і тваринницьку галузь. У сільгосппідприємстві мають гурти корів, овець, відгодовують бичків, а це додаткові робочі місця, а значить - і фінансові надходження до місцевого бюджету, за рахунок яких відбувається утримання і розвиток соціальної інфраструктури.

ланка по обслуговуванню сівалкових агрегатів у складі: Станіслава Бідного, Сергія Паплюги, Вадима П’яти, Івана Бохера, Сергія Аксентьєва на чолі з головним агрономом Сергієм Фесенком голова сільгосппідприємства Віктор Волков спілкується зі своїм заступником - сином Віталієм дозаправка агрегатів міндобривами

Сергій Андрусенко.

На знімках: загін сівачів у складі механізаторів Олександра Кравченка, Володимира Прокопенка, Віталія Олійника та Віктора Литовченка, який високими темпами працює на сівбі кукурудзи; ланка по обслуговуванню сівалкових агрегатів у складі: Станіслава Бідного, Сергія Паплюги, Вадима П’яти, Івана Бохера, Сергія Аксентьєва на чолі з головним агрономом Сергієм Фесенком; голова сільгосппідприємства Віктор Волков спілкується зі своїм заступником - сином Віталієм; дозаправка агрегатів міндобривами.