дитмайданчикНа початку квітня активісти ГО «Однодумці» звернулися з проханням до начальника Петрівського кар’єру, депутата районної ради Олександра Тилика з проханням привезти спеціального піску на дитячий майданчик, що біля 3-го будинку по вул. Літвінова. Уже через пару тижнів 2 КРАЗи піску були завезені на майданчик, за що ми та всі малюки мікрорайону щиро вдячні Олександру Вікторовичу.

Також особливої подяки заслуговують прості молоді люди, які протягом дня вручну лопатами та відрами розгорнули пісок рівномірно по всьому периметру майданчика. Це Віталій Тараненко, Віталій Биков, Владислав Канатенко, Олег Козинець, Олександр Рубан, Сергій Румежак, Олександр Румежак, Єгор Ситник.

За подальшої ясної погоди спільними зусиллями команди ГО «Однодумці» та працівників Петрівського кар’єру планується фарбування гірок, лавок, паркану на майданчику. Більшість матеріалів люб’язно надає ПАТ «ЦГЗК», а трохи фарби купили ми за власні кошти. Тож тепер закликаємо всіх мешканців Петрівщини допомогти фізично з фарбуванням. Про день та час проведення заходу дізнаєтеся згодом на сторінках районки чи по місцевій кабельній мережі.

Отож дозвілля та культурний відпочинок малюків селища в наших руках!

Щоб бути у курсі подій, запланованих та проведених групою активістів ГО «Однодумці», долучайтесь до нашої сторінки в Інтернеті.