працівник банку з клієнтомБагато учасників трагічних подій на Майдані отримали серйозні травми очей. І сьогодні зір українцям рятують кращі фахівці-офтальмологи країни. Але надати справді ефективну допомогу постраждалим можна тільки за наявності сучасного медичного обладнання. На жаль, наявна у клінік апаратура застаріла, її вік обчислюється кількома десятками років.

Саме тому, спільно з постраждалими під час зіткнень на Майдані, банк «Надра» і телеканал «Інтер» проводять благодійну акцію «Бачу нову країну!»на допомогу офтальмологічним клінікам України. Взяти участь в акції та перерахувати кошти можуть усі небайдужі люди. Зібрані кошти будуть спрямовані на придбання сучасного медичного обладнання, необхідного для діагностики та операцій з відновлення зору.

- «Банк «Надра», як соціально відповідальна фінустанова, не міг залишитися осторонь від трагічних подій, які пережила Україна кілька тижнів тому, – говорить Наталія Більшенко, начальник відділення банку «Надра» у смт. Петровому. – Три тижні тому ми почали збір коштів для допомоги постраждалим. Завдяки співробітникам банку і десяткам небайдужих українців за цей час була зібрана суттєва сума – понад 100 тис. грн. І щодня ця сума зростає. А щоб допомога була максимально ефективною, ми з телеканалом «Інтер» вирішили консолідувати наші зусилля у зборі коштів».

Зробити свій внесок в оновлення української офтальмології може кожен бажаючий. Для цього необ-хідно перерахувати будь-яку суму на рахунок, який спеціально відкритий благодійним фондом «Дитячий світ» у банку «Надра» (Ліцензія НБУ №21 від 21.11.2011 р.)

Перерахування на цей рахунок не обкладаються комісійним збором. Цільовий розподіл грошових коштів знаходиться під суворим контролем Наглядової ради, що складається з представників банку «Надра», заснованого ним благодійного фонду «Дитячий світ» і телеканалу «Інтер».

Допомогти у придбанні такого необхідного обладнання дуже просто: достатньо прийти в будь-яке відділення банку «Надра» і повідомити касиру про бажання зробити пожертвування для покупки офтальмологічного обладнання. Касир прийме пожертву і видасть квитанцію, що підтверджуватиме зарахування коштів.

Зазначимо, що звіт про всі перерахування знаходиться у відкритому доступі і з ним можна ознайомитися на сайтах телеканалу «Інтер», банку «Надра» і заснованого ним фонду «Дитячий світ».

Процедури закупівлі та передачі обладнання також можна буде побачити як на сайтах банку та фонду, так і в прямих ефірах телеканалу «Інтер».

Ми впевнені, що талант і золоті руки наших офтальмологів, а також нове обладнання, придбане за допомогою всіх небайдужих людей, врятує зір тисячам українців.

Реквізити для перерахування коштів у гривні:

р/р 26006027320000
у ПАТ «КБ «Надра»
КРУ, ВБФ «Дитячий світ»
МФО 380764
ОКПО 34003486
Призначення платежу: Благодійна допомога для закупівлі медобладнання в рамках акції «Бачу нову країну!»