від «07» березня 2014року №67-Р

Про внесення змін до розпорядження голови районної державної адміністрації від 17 листопада 2013 року № 12-р

Відповідно до статей 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 25 Кримінально-виконавчого кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 10 листопада 2010 року №1042 «Положення про спостережні комісії» та у зв’язку з кадровими змінами:

1. Внести зміни до розпорядження голови районної державної адміністрації від 17 січня 2013 року №12-р «Про внесення змін до розпорядження голови районної державної адміністрації від 01 листопада 2011 року №1106-р», виклавши його в новій редакції (додається).

2. Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю районної державної адміністрації забезпечити опублікування даного розпорядження в засобах масової інформації.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

Перший заступник голови районної державної адміністрації І.ДЕМЕНТЬЄВ

 

Додаток

до розпорядження голови Петрівської районної державної адміністрації 17 листопада 2013 № 12-р (в редакції розпорядження голови Петрівської районної державної адміністрації 07 березня 2014 № 67-р_________)

СКЛАД

спостережної комісії

Голова комісії

ГІЮК Олег Володимирович - голова районної організації ветеранів України (за згодою)

Секретар комісії

НИЧАЙ Євген Вікторович - головний спеціаліст відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Петрівської районної державної адміністрації

Члени комісії:

ДЕРЕВ’ЯНКО Сергій Володимирович - державний інспектор з охорони праці територіального управління Держгірпромнагляду в Кіровоградській області (за згодою)

ПАВЛЮК Ольга Петрівна - директор районного центру зайнятості (за згодою)

ІІАЛАДЬКО Володимир Іванович - голова Петрівської районної організації Українського Товариства мисливців та рибалок (за згодою)

РЯБОКОНЬ Анатолій Васильович - пенсіонер, член ради районної організації ветеранів України (за згодою)

СТУЛІЙ Оксана Анатоліївна - директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

О.СЕМЕХОВА, керівник апарату районної державної адміністрації