Кілька днів тому ми відзначили 25-річчя виведення радянських військ з Афганістану. Вечори - зустрічі з воїнами - інтернаціоналістами, інші заходи, на яких їх вшановували, пройшли в багатьох територіальних громадах району. Особливо урочистим, піднесеним і, разом з тим, зворушливим був головний районний захід під назвою: «Час і досі не загоїв рану – цей одвічний біль Афганістану».

До цього доклала максимум зусиль районна влада, в першу чергу – голови районної державної адміністрації Т.Сакара та районної ради С.Тилик. Воїни – інтернаціоналісти їм щиро вдячні за те, що забезпечили відзначення пам’ятної дати на високому рівні та постійну турботу про їхні потреби. Ми вдячні керівникам органів місцевого самоврядування, які також пам’ятають про нас не лише у свята. 

Зрозуміло, що організація такого масштабного заходу потребувала значних матеріальних і фінансових ресурсів, тож висловлюємо щиру подяку спонсорам. Це народний депутат України Сергій Анатолійович Кузьменко, генеральний директор ПАТ «ЦГЗК» компанії «Метінвест» Павло Геннадійович Тимошенко, начальник Петрівського кар’єру № 3, 4 ПАТ «ЦГЗК» Олександр Вікторович Тилик, керівники: ТОВ «Верес» Василь Миколайович Осовський, ПСП «Зарічне» Микола Олексійович Давидовський, ПП «Дружба» Віктор Іванович Волков, ПСП «Богнер» Аліна Миколаївна Нерода, СФГ «Катрич» Юлія Григорівна Тороп, СФГ «Вершино-Власівське» Григорій Миколайович Сидоренко, СФГ «СВС» Володимир Григорович Деркач, СФГ «Надія» Іван Володимирович Педан, СФГ «Роксолана» Віктор Іванович і Юрій Іванович Больботи, приватні підприємці Петро Павлович Мельниченко і Катерина Миколаївна Галуган.

Дай, Боже, їм здоров’я, щастя і благополуччя.

Районна організація УСВА