(Із сесії районної ради)

доповідає Г.ОвдійНа тридцять шосту сесію районної ради виносилися наступні питання: «Про районний бюджет на 2014 рік», «Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2014 рік», «Про витрати на утримання районної ради та її виконавчого апарату на 2014 рік», «Про звіт про виконання плану роботи та плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік», «Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки, що надана в оренду селянському фермерському господарству «Амік».

Голова районної ради С.Тилик запропонувала перед початком сесії провести спільне засідання постійних комісій районної ради, аби депутати докладно ознайомилися з усіма питаннями, винесеними на пленарне засідання. 

З інформацією з перших двох питань виступила начальник фінуправління райдержадміністрації Г.Овдій. Вона зазначила, що бюджет дуже напружений, ознайомила депутатів і запрошених на сесію з його показниками, відповіла на ряд запитань депутатів.

депутати під час сесіїЗаступник голови районної ради В.Руденко доповідав по наступних двох питаннях, а голова постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, екологічної безпеки та раціонального використання місцевих природних ресурсів М.Давидовський – по останньому.

Перед початком сесійного засідання за столом президії поруч з головою районної ради С.Тилик місця зайняли голова райдержадміністрації Т.Сакара, заступник голови районної ради В.Руденко та депутат П.Лавецький, котрий був обраний секретарем засідання. С.Тилик повідомила про кадрові зміни, що відбулися у міжсесійний період. Зокрема, представила присутнім новообраного Червонокостянтинівського сільського голову Т.Кисилицю, начальника відділу молоді та спорту райдержадміністрації О.Мілашенко, а також начальника Петрівського ВДАІ УМВС України в Кіровоградській області А.Дуброву. 

У зв’язку з тим, що всі питання були докладно розглянуті, сесійне засідання районної ради пройшло оперативно, у діловій атмосфері. З усіх питань були прийняті відповідні рішення.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

На знімках: доповідає Г.Овдій; депутати під час сесії.