учасники зустрічі Віднедавна між районною владою та учасниками ліквідації аварії на ЧАЕС, що проживають на теренах нашого району - членами районної організації «Союз-Чорнобиль» налагоджено тісну й конструктивну співпрацю. Керівники району і відповідні посадові особи регулярно зустрічаються з активістами організації.

Днями відбулася чергова така зустріч, яку провела заступник голови районної державної адміністрації Тетяна Панета за участю начальника управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Валентини Сибіри та заступника головного лікаря районної лікарні Володимира Горчеєва.

Під час зустрічі обговорювалися питання встановлення пам’ятного знаку жертвам Чорнобиля в районі, порядку видачі пільгових рецептів та призначення пенсій особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, йшлося також про право на отримання компенсації на придбання балонного скрапленого газу особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи другої категорії. 

Також було відзначено грамотами учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, які з поважних причин не змогли їх отримати під час відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Так Грамоту обласної державної адміністрації одержав учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС другої категорії В.А. Сікун, а грамоту районної державної адміністрації вручено учаснику ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС 3 категорії В.М.Тузніченку.