18 грудня 2013 року в Петрівському відділенні Олександрійської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Кіровоградської області відбулася зустріч за участю заступника начальника – начальника Петрівського відділення Олександрійської ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Легуна П.В. з представниками малого та середнього бізнесу. Тема зустрічі: «Рік діяльності Міністерства доходів і зборів». В обговоренні питань взяли участь 22 представники малого бізнесу. Темою питань було спрощення адміністрування податків, електронні сервіси та здача звітності в електронному вигляді.

Міністерство доходів і зборів України та його територіальні підрозділи зарекомендували себе, як потужну, організаційно-ефективну структуру, здатну забезпечити баланс між стимулюванням розвитку підприємництва та стабільним наповненням бюджету. Тому, озираючись назад, 2013 рік можна сприймати, як рік Міндоходів.

За 2013 рік у роботі Міністерства запрацювало чимало сучасних електронних сервісів, як у податковій, що цілком відповідає вимогам бізнесу і часу. Спрощення адміністрування податків, зборів  та єдиного соцвнеску, антикорупційні ініціативи та законодавчі зміни, запроваджені ГУ Міндоходів – все це спрямовано на поліпшення спілкування із платниками податків, підтримку інтересів бізнесу та налагодження партнерських відносин із громадськістю. 

- Запровадження дистанційного спілкування між фахівцями органів Міндоходів та платниками шляхом використання електронних сервісів створює необхідний комфорт для їх користувачів та унеможливлює прояви корупції, – підкреслив Петро Легун.

 Зустріч продемонструвала, що використання усіх можливих заходів для налагодження плідного діалогу з громадськістю та донесення інформації до населення через Інтернет-ЗМІ, на сьогодні є одним з наймобільніших та найпродуктивніших методів роботи Міндоходів. 

Пресс-служба Петрівського відділення Олександрійської ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області.