сільський голова Микола Платошин вручає грошову винагороду Володимиру Угнічу за порятунок дітей під час пожежіНа території Іскрівської сільської ради діє одразу кілька сільгосппідприємств, та найбільш активну участь у громадському житті села беруть ПСП «Віза – Агро»,  ПП «Вибір», СВГ «Катрич» та «Валентина», які очолюють Людмила Замула, Левон Цандеков, Юлія Катрич та Олександр Шостак. Вони постійно допомагають у вирішенні нагальних потреб соціального характеру, при цьому завжди надаючи  пріоритет школі та дитячому садочку. Цього року з ініціативи Людмили Замули були започатковані  учнівські стипендії випускникам за високий рівень знань та активну участь у шкільному житті. Першими стипендіатами стали: Віталіна Колодяжна, Юля Осипенко та Іван Абиякий, а ще  сільгоспвиробники подарували школі ноутбук та відеокамеру.

 

музичний дарунок від наймолодших учасників концертної програмиЯк добрі господарі, лише повністю впоравшись з обсягом невідкладних польових робіт, хлібороби за доброю традицією зібралися у День працівників сільського господарства в місцевому шкільному закладі. На свято першими прибули учителі та учні, щоб заздалегідь підготуватися до виходу на сцену. Після перегляду відеосюжетів про минулі та теперішні будні іскрівських сільських трудівників лунають слова ведучого: «Від весни до літа добре працювали, раненько вставали - сонце зустрічали. За важку і добру працю ви прийміть подяку нашу, щоб дзвінкий і гарний спів, щиро душу вам зігрів». Далі з дитячих вуст звучить пісня «Батьківське жито», якою розпочалася цікава і змістовна концертна програма за участю усієї дружньої шкільної громади. Першим з вітальним словом виступив сільський голова Микола Платошин. 

гумористична сценка у виконанні педколективу місцевої школиТого дня керівники сільгосппідприємств дякували усім трудівникам полів за їх нелегку та добросовісну працю, а Олександр Баранко, Лариса Деркач, Валерій Соковець, Володимир Образок, Михайло Кіфряк, Володимир Соковець, Марія Петруніна, Ніна Парасенко, Михайло Джусь і Анатолій Зайнулін отримали ще й Почесні грамоти. Директор школи Валерій Янишин теж відзначив добрим словом сільгоспвиробників за співпрацю, вручивши їм грамоти та квіти. Після урочистостей відбулися традиційні спортивні змагання між командами сільгосппідприємств, а також командою місцевих жителів. Тож до трудових відзнак додалися ще й спортивні. 

інструктор по спорту  Іскрівської сільської ради Володимир М’яленко вручає нагороди переможцям змагань

футбольні баталіїфото на згадку

Сергій АНДРУСЕНКО.

На знімках: сільський голова Микола Платошин вручає грошову винагороду Володимиру Угнічу за порятунок дітей під час пожежі; музичний дарунок від наймолодших учасників концертної програми; гумористична сценка у виконанні педколективу місцевої школи; інструктор по спорту  Іскрівської сільської ради Володимир М’яленко вручає нагороди переможцям змагань; футбольні баталії; фото на згадку.