На адресу редакції надійшов лист від жителів Іскрівки - учасників бойових дій у Великій Вітчизняній війні Марії Іванівни та Миколи Кириловича Кульшенків і їхніх доньок Ольги та Лідії.  

Зрозуміло, що у поважному віці люди стають немічними, їх обсідають усілякі хвороби. Довелося і подружжю ветеранів нещодавно лікуватися у терапевтичному відділенні районної лікарні. З цього приводу вони пишуть: 

- Хочемо від щирого серця подякувати за професійне, якісне медичне обслуговування, турботу та піклування колектив терапевтичного відділення, у першу чергу лікаря від Бога Григорія Васильовича Соколова та молодого терапевта . Ця красива жінка з незмінною усмішкою, як сонечко, заходила в палату, допомагала хворим не тільки ліками, а й гарним ставленням, даруючи оптимізм. Тож бажаємо, аби вона залишалася такою завжди, була щасливою.

Вдячні ми також всім медсестричкам, які цілодобово доглядають за хворими, виконують свої обов’язки сумлінно і уважно. Тож виписалися з лікарні ми здоровими, з гарним настроєм.

Хочеться згадати добрим словом і наших сільських медичних працівників – Валентину Григорівну Абияку, Наталію Миколаївну Янішину  і Аліну Василівну Сивків. Нелегко їм працювати, але ніколи не чули, щоб вони нарікали на свою долю,  вдень і вночі, за будь-якої погоди поспішають на допомогу людям.

Низько вклоняємося також працівникам районного територіального центру, які відвідують нас вдома, телефонують, турбуючись про нас. Соціальний працівник Ніна Боднарчук тричі на тиждень буває у нас, робить все необхідне.

Щиро дякуємо також колективу школи на чолі з директором В.Янішиним. Школярі – наші вірні помічники, допомагають нам по господарству.

Завершується лист словами вдячності всім добрим людям за чуйність, турботу і повагу. Приємно читати про те, як багато серед нас хороших людей.

Підготував Анатолій РЯБОКОНЬ.