Засідання круглого столуЇх можна порівняти з супер-героями, адже вони так само, не чекаючи подяки та винагороди, спішать на поміч людям. Намагаються зробити життя кращим, яскравішим, вулиці чистішими, а людей добрішими. Вони – це громадські організації нашого селища. 

14 листопада у райдержадміністрації відбувся круглий стіл за участю заступників  голови районної державної адміністрації Олександра Лукашова та Тетяни Панети, керівників структурних підрозділів РДА та територіальних міністерств та відомств, керівників громадських організацій і приватних підприємців.

учасники засіданняНа цьому зібранні громадська організація «Однодумці» представила себе шляхом оригінальної презентації, поділилася зробленими справами та майбутніми планами, познайомилася з присутніми уже функціонуючими громадськими об’єднаннями. Головою  та ініціатором цієї ще зовсім молодої організації стала Юлія Козинець. Вона і представила свій проект «Фонтан дитинства», який  планують невдовзі втілити в життя. Для цього передбачають здійснити капітальний ремонт фонтану, що на центральному перехресті в центрі селища, укріплення утримуючого бордюру, графічне його оформлення, установку невисокого паркану по периметру території та придбання іграшкових машин на дистанційному керуванні для дітей. Адже саме цей фонтан сьогодні найбільше манить маленьких мешканців та їхніх мам. Щодня вони збираються там для спільних посиденьок. І тому хотілося б зробити це місце привабливим та безпечним для малюків.

Цю ідею підтримали присутні та запропонували допомогу. Молоді ініціатори сподіваються на співпрацю з владою та на небайдужість односельців. Бо лише  власними силами буде складнувато  втілити в життя усе задумане. 

Тож давайте всією громадою допоможемо їм у їхніх починаннях, не залишимось осторонь та  зробимо наше селище кращим.

Яна БОЙКО