Приємно заходити до групи «Барвінок» дитячого садочка «Рудана». Тут завжди панують мир та злагода, і навіть якщо трапляються непорозуміння між дітьми - мудрі, знаючі свою справу фахівці: вихователі Людмила Леонідівна Когут та Лариса Іванівна Ситник терпляче вміють наставити та примирити діточок. Зі своєї сторони і помічниця вихователів, мов квочка над курчатами, Галина Олександрівна Карабило все робить до ладу. Великий вклад як спеціаліст вносить логопед Ірина Миколаївна Ситник. Атмосфера злагоди панує між ними та дітьми. Знають вони, як співпрацювати з батьками, де потрібно підказати, підбадьорити.

Затишно у «Барвінку» нашим дітям, не дивлячись на те, що це найбільша група у садочку. Нещодавно шестеро діточок з іншої групи батьки також вирішили за краще  перевести сюди. І для цих дітей теж достало любові, уваги від працівників групи. Встигли і вони з іншими дітьми підготуватися до свята осені. Разом танцюють, співають, розповідають вірші. Із задоволенням ідуть до садочка, і очі світяться радістю, а не слізьми. Бо на всіх діточок у вихователів достає доброти та любові, привітності, хороших слів і усмішок. Всіх вмістили вони у свої люблячі серця . До кожної дитини вміють знайти підхід. У нас по одній дитині в групі, для них - всі як свої. Тому ми щиро вдячні нашим вихователям та їхнім помічникам за любов та увагу, за щирість, за материнську турботу, за те, що у кожній дитині помічають таланти, хороші риси, які можна розвивати. Допомагають нам готувати їх до подальшого життя.

Низький уклін вам від батьків дітей, яких ви вмістили у свої серця. Бажаємо вам здоров’я, наснаги у вашій нелегкій праці. Бо ви дійсно вихователі від Бога і допомагаєте нам виховувати наших дітей. Щиро дякуємо.

З повагою батьки дітей групи «Барвінок».