Сміх додає сил і гарного настрою, а рідна мова - внутрішнього спокою. Тож читайте анекдоти українською

Помітив лісник, що в нього дрова хтось скраєчку купи бере й бере. У дворі скласти те добро ніде, а собаку відпускати, щоб вночі за двором бігала, теж страшно, ще покусає когось... Подумав, подумав лісник, узяв дриль, нависвердлював дірочок, понапихав усередину пороху, та й склав підготовані поліна на той бік, де дрова крадуться.

На ранок село облетіла звістка: у його кума грубу розірвало, аж цегла у вікна повилітала. Бігає кум по селу та просить, щоб хто грубу полагодив - холодно в хаті.

Вийшов лісник на вулицю, гукнув через паркан та й питає: «І що куме, гарно мої дрова горять?»

***

Веде бабуся онука в школу. Зупиняється тролейбус, бабуся й каже:

– Ти ж будь чесним, гарним хлопчиком, пропускай людей, а потім ми теж зайдемо.

– Воно-то так, тільки чесні люди стоятимуть, а всі інші сидітимуть.

***

Прибігає сусідка і кричить:

– Грицько, твій собака з’їв моє каченя! Сама бачила!

– Чудово, значить я його сьогодні не годуватиму.

Малюнок-анекдот

***

Знайомий розвозить хліб по магазинах зранку, і одного разу з ним відбулася така ситуація:

Зупиняє його даішник, підходить і каже: «О, як гарно пахне!» Водій, не роздумуючи, дістає булку і дає даішнику, той, побажавши щасливої дороги, відходить, але тільки-но водій почав рушати, як бачить, що даішник біжить за ним і щось кричить. Не знаючи, що сталося,  зупинився, а даішник підійшов і каже: «Вибачте, а у вас не знайдеться кулька, там ззаду їде той, що помідори і огірки возить....»

***

Тільки наша жінка може однією рукою варити борщ, другою - витирати пил, одним оком слідкувати за дітьми, інший - за комп’ютером, ногою мити підлогу і при цьому, підтримуючи телефонну трубку плечем, казати подрузі : «Ні, я абсолютно не зайнята!»

смішний малюнок