Управління агропромислового розвитку Петрівської районної державної адміністрації Кіровоградської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу організації виробництва і маркетингу продукції рослинництва та тваринництва управління агропромислового розвитку райдержадміністрації (тимчасово).

У конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу організації виробництва і маркетингу продукції рослинництва та тваринництва управління агропромислового розвитку райдержадміністрації можуть брати участь особи, які мають вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 3 років.

Заяви на участь у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення в газеті. Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається відділом бухгалтерського обліку, економічного аналізу та кадрового забезпечення управління агропромислового розвитку райдержадміністрації.

До заяви на участь у конкурсі додаються: особова картка (форма П-2 ДС) з   відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4x6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, засвідчені нотаріально чи в іншому встановленому законодавством порядку; декларація про майно, доходи, витрати, зобов’язання фінансового характеру за 2012 рік за формою, передбаченою Законом України „Про засади запобігання і протидії корупції»»; копія документа, який посвідчує особу; копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних); довідка про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

За довідками звертатися за адресою: Кіровоградська область, Петрівський район, селище Петрове, вул. Жовтнева, 20, кім. 312, тел. 9-75-53, 9-75-73.