учні 6 та 9 класу Балахівської ЗОШ І-ІІІ ст.. допомагають Даценку Івану МарковичуДитинство... Скільки незабутніх років ми проводимо у школі! Це наша друга домівка. Тож кожен мріє, щоб у ній  було тепло і затишно, надійно і спокійно. Цей затишок у школі створюють учні, вчителі, інші працівники. 

Я люблю свою школу. Люблю вранішній спів дзвоника, який скликає учнів на уроки до світлих просторих класних кімнат. 

Люблю перерви, на яких можна  збігати до бібліотеки, до  їдальні. Ох, ця їдальня! Які  там смачні страви! 

Люблю цікаві уроки літератури, цікаві задачі з математики. У нашій школі дружний колектив учнів та вчителів. Щороку проходить багато турнірів, конкурсів, олімпіад, змагань... А ще ми активні учасники євроклубу «Промінь Європи», на ньому ми знайомимося з історією, звичаями, традиціями країн Європи, вчимося бути толерантними,  милосердними.

загальне фотоЗ великою пошаною ми відвідуємо ветеранів Великої Вітчизняної війни, людей похилого віку, одиноких. Надаємо посильну допомогу по господарству: вигрібаємо листя, прибираємо у дворі,  підкопуємо дерева, відкидаємо сніг.

Спливатимуть роки, ми закінчимо школу, але завжди в  пам’яті залишаться наші добрі й справедливі учителі. Вони вкладають в нас тепло своїх душ, тому я впевнено можу сказати, що в майбутньому ми виправдаємо їхні сподівання.

Анастасія Біденко, учениця 9 класу Балахівської ЗОШ І-ІІІ ст. 

На знімках: учні 6 та 9 класу Балахівської ЗОШ І-ІІІ ст.. допомагають Даценку Івану Марковичу, ветерану Великої Вітчизняної війни, який проживає у Олександрівці.