Т.Сакара і Т.Панета спілкуються з І.Торопом.В Україні тривають урочистості, присвячені ювілею визволення нашої землі від загарбників. На жаль, ветеранів-фронтовиків залишилося серед нас уже дуже небагато, тож надзвичайно актуальним є виконання заходів у рамках акції «Зірка пам’яті» і доручення Президента України В.Януковича щодо поліпшення соціального захисту та медичного обслуговування ветеранів Великої Вітчизняної війни. 

Голова районної державної адміністрації Т.Сакара не раз підкреслювала, що головними пріоритетами у своїй діяльності вважає увагу до дітей і ветеранів, адже діти – це майбутнє держави, а ветеранам ми всі повинні бути безмежно вдячні за їхнє нелегке життя, молодість, обпалену війною, самовіддану працю заради кращого майбутнього. Вони повинні щодня відчувати турботу оточуючих, слід зробити все можливе, щоб вони не відчували ніяких негараздів.

Цього тижня Т.Сакара, разом зі своїми заступниками Т.Панетою і О.Лукашовим, побувала в центральній районній лікарні, де перебуває на лікуванні учасник Великої Вітчизняної війни Іван Федорович Тороп. Вона побажала йому якнайшвидшого одужання, висловила упевненість в тому, що зустрінуться з ним під час святкування Дня Перемоги. Ветеран розповів про свій бойовий шлях у складі Третього Українського фронту, роботу у післявоєнний час на Балахівському вуглерозрізі. Він висловив вдячність представникам влади за увагу, а лікарям і обслуговуючому персоналу райлікарні - за чуйність та хороші умови, створені для ветеранів.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

На знімку: Т.Сакара і Т.Панета спілкуються з І.Торопом.