«The Best» Чечеліївської ЗШ І-ІІІ ст.На черговий чемпіонат шкільних клубів веселих та кмітливих зібралося чотири команди – «Все пучком» Новостародубської ЗШ І-ІІІ ст., «The Best» Чечеліївської ЗШ І-ІІІ ст., «Дебют» Луганської ЗШ І-ІІІ ст. та «Формат А» Петрівського НВК.

Гра проходила під пильним оком компетентного журі. 

У першому конкурсі «Парадна форма» командам слід було продемонструвати гумористично-естрадне дійство, де у жартівливій формі представити себе. З цим завданням добре упоралися команди «Все пучком» та «Формат А». 

«Дебют» Луганської ЗШ І-ІІІ ст.Для ШТЕМу (шкільний театр естрадних мініатюр) «Ранок починається» було визначене завдання гумористичними засобами розкрити актуальні проблеми сучасної шкільної молоді. Тут першість виборола команда «Формат А». Її учасники  актуально та смішно продемонстрували свій виступ. На жаль, інші команди відхилилися від теми, виглядали млявими на сцені.

Під час третього конкурсу – розминки – дещо кмітливішими були відповіді команди «Дебют».

«Формат А» Петрівського НВКЩодо останнього конкурсу – домашнього завдання на тему «Шкільні застібки», предметом якого мали стати театралізовано-музичні виступи гумористичного характеру, які розкривають особливості сучасної дійсності очима школярів, то й тут команди не виявилися на висоті – одні не розкрили тему, інші плутали слова, жарти ще інших були не смішними чи не дитячими.

Тож, за рішенням журі, всі команди нагороджено дипломами ЦДЮТ за участь у чемпіонаті, але жодна з них не удостоєна головного призу – кавеенівського «Ківіна», який цього року так і залишився стояти на поличці центру.

команда «Все пучком» Новостародубської ЗШ І-ІІІ ст.Валентина РЯБОКОНЬ.

На знімках: фрагменти виступів команд - , «Дебют» Луганської ЗШ І-ІІІ ст., «Формат А» Петрівського НВК, «Все пучком» Новостародубської ЗШ І-ІІІ ст.