хліб-сіль від господарівучасники засідання клубу. У першому ряду - заступники голови РДА О.Лукашов та Т.ПанетаКлуб ветеранів освіти району «Свічадо» існує вже понад 12 років. І весь цей час педагоги щоосені та щовесни збираються на засідання, які проходять у щирому теплому спілкуванні. Адже лише тут вони регулярно зустрічаються, діляться пережитим, поминають своїх колег, які вже відійшли за межу життя.

вогник клубу запалює його голова Н.Гуренко

вірш про вчителів чуттєво прочитав В.ЩербакОсь і цієї осені ветеранська спільнота району зібралася на  чергове засідання. Цього разу гостей зустрічала Петрівська ЗШ І ступеня. Господарі – директор школи Олександр Лівак та педагог-організатор Надія Сидоренко - привітали всіх хлібом-сіллю, гостинно запросивши до зали. Там, переглянувши виставку дитячих робіт «Світ очима дітей» та фотовернісаж «З життя школи», свічадівці мали змогу насолодитися чудовою програмою, яку підготували для них учні та вчителі школи. Діти читали вірші, співали, танцювали, розігрували сценки зі шкільного життя, чим викликали у присутніх шквал оплесків та сльози на очах. За традицією, голова ветеранського клубу Ніна Гуренко запалила вогник клубу і звернулася до колег із найкращими побажаннями.

інсценізація пісні «Зміна поколінь» викликала теплі сентиментальні почуттядушевна пісня в дарунок від ансамблю «Соловейко»Гостей прийшли привітати заступники голови райдержадміністрації Тетяна Панета та Олександр Лукашов, а також начальник відділу освіти райдержадміністрації Григорій Москалець. Вони подякували ветеранам за багато-річну нелегку працю, за щире серце, віддане дітям, за недоспані ночі, за терплячість та навіть самопожертву. Адже за десятки років праці у школі вчителі виховали та вивчили тисячі дітей, які все життя несуть у своїх серцях золоті зерна, що із дня у день, із року в рік щедро засівалися їхніми руками. Вчителі-ветерани створили міцний фундамент, на якому будують храм науки молоді педагоги, котрі на прикладі старших виховують дітей розумними, щасливими та життєрадісними.

від яскравої виставки дитячих робіт важко було відірвати погляд.Учитель живе у кожному із нас. Минають роки і кожен усе більше буде усвідомлювати велику ціну того коштовного скарбу, що його дарували вчителі. Світло знань, до якого нас вели, осяватиме усі шляхи і дороги в складному, багатогранному житті.

Валентина РЯБОКОНЬ

На знімках: хліб-сіль від господарів; учасники засідання клубу. У першому ряду - заступники голови РДА О.Лукашов та Т.Панета; вогник клубу запалює його голова Н.Гуренко; вірш про вчителів чуттєво прочитав В.Щербак; інсценізація пісні «Зміна поколінь» викликала теплі сентиментальні почуття; душевна пісня в дарунок від ансамблю «Соловейко»; від яскравої виставки дитячих робіт важко було відірвати погляд.