Відповідно до статті 15 Закону України «Про державну службу» прокуратура Кіровоградської області оголошує конкурс на заміщення тимчасово вакантної посади (на період перебування у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника): головного спеціаліста  з питань захисту державних  таємниць прокуратури Петрівського району Кіровоградської області.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають вищу освіту. Оклад - згідно штатного розпису.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається прокуратурою Петрівського району (тел. (0237) 9-65-02) та відділом роботи з кадрами прокуратури області  (тел. 24-44-25).

До заяви  про участь у конкурсі додаються такі документи: особова картка (форма П-2 ДС); автобіографія;  2 фотокартки розміром 4х6; копія документа про освіту з додатком; декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2012 рік;  копія першої та другої сторінки паспорта громадянина України; довідка про допуск до державної таємниці (за наявності); копію військового квитка (для військовозобов’язаних).

Документи на участь у конкурсі приймаються за адресою: Прокуратура Кіровоградської області, Відділ роботи з кадрами, м. Кіровоград, вул. Велика Пермська, 4, тел. 24-44-25