фрагмент виступу команди КВНЖовтень традиційно дарує нам тепле і радісне свято – День учителя. Зазвичай, його  чекають не тільки вчителі, а й учні. 

Квіти, вітальні листівки, барвисті стіннівки прикрашали цього дня нашу  Луганську ЗШ І-ІІІ ст. Одинадцятикласники підготували для вчителів вечір, у школі пройшов день самоврядування. 

На святковий вечір були запрошені всі вчителі школи, ветерани освіти та голова сільської ради Олексій Соботюк. 

Ведучі вечора - автор цих рядків та моя однокласниця Юлія Рубанова - розпочали програму, у якій звучали зі сцени слова вдячності рідній школі, вчителям.

Основна частина вечора – виступ команди КВК 11 класу «Замучені школою» розпочалася гімном клубу веселих та кмітливих. Сценки, літературні мініатюри, жарти, розіграші демонструвалися протягом усього вечора. А його родзинкою  став виступ Станіслава Лютого та Марини Гавелі, які зіграли цигана і циганку, що «передбачувала» долю, «викачувала» яйцем пристріт. Крім того, циган пропонував прочитати думки за допомогою чарівного капелюха. Скільки сміху було, коли після одягання капелюха на голову вчителя звучала музика зі «словами-думками». «А я сяду в кабріолет», «Я на сонечку лежу», «Школа – це мій рай».

фото учнів з учителями на згадкуНіхто не сподівався на такі дотепні та оригінальні відповіді вчителів і учнів у традиційній розминці КВК.

Під звуки фінальної пісні учні вручили квіти педагогам, сфотографувалися на згадку, запросили вчителів на дискотеку.

Всі відпочивали і танцювали, а це означає, що свято вдалося.

Вечір закінчився, у ньому не було переможців і переможених: перемогла дружба дітей і вчителів, розуміння та взаємоповага. Ми відчули любов, що горить у серцях наших вчителів.

Тож, дорогі вчителі! Нехай щоденна праця, творчій пошук і щира любов до дітей приносить вам радість і задоволення.

Сергій ГОРОДЕЦЬКИЙ, учень 11 класу Луганської ЗШ І-ІІІ ст.

На знімках: фрагмент виступу команди КВН; фото учнів з учителями на згадку.