Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Петрівського району у вересні-жовтні 2013 року традиційно бере участь в проведенні щорічної Всеукраїнської благодійної акції «МИЛОСЕРДЯ», приуроченої до Міжнародного дня людей похилого віку, Дня ветерана (1 жовтня) та Міжнародного дня інвалідів (3 грудня).

На обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома територіального центру знаходяться 345 пенсіонерів та інвалідів, з них 266 одиноких, 140 - люди у віці 80 років і більше, 38 інвалідів, 12 з яких прикуті до ліжка. Це люди, які опинилися в складних життєвих обставинах і потребують від нас моральної та матеріальної підтримки.

Тож звертаємось до Вас із закликом взяти активну участь у проведенні цьогорічної благодійної акції та надати посильну спонсорську допомогу коштами або продуктами харчування. Всі зібрані в ході акції благодійні внески надійдуть тим, хто дійсно потребує допомоги. Всі, хто її отримає, знатимуть імена благодійників, меценатів та волонтерів.

Здійснити грошовий переказ можна на розрахунковий рахунок, який спеціально відкритий у територіальному центрі, з поміткою «благодійна допомога»:

р/р                35423008001884

Код               22222801

МФО            823016

Банк             ГУДКСУ в Кіровоградській області

Одержувач   Територіальний центр СО (НСП) Петрівського району

Допоможемо разом тому, кого обійшла доля, повернемо їм віру в добро!

Інна Лук’янова, директор територіального центру