відвідали жительку Петрового Клавдію ПічкурВетерани в центрі уваги

Голова районної державної адміністрації Тамара Сакара, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Панета та начальник управління праці та соціального захисту населення Валентина Сибіра відвідали дружину померлого учасника бойових дій у Великій Вітчизняній війні, жительку Петрового Клавдію Пічкур.

Цього року було здійснено безкоштовний капітальний ремонт житлового будинку Клавдії Степанівни. Тож, керівники району привітали її з Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку, поцікавилися, чи задоволена вона проведеною роботою щодо заміни вікон.

Голова райдержадміністрації відзначила, що Президент України одним із ключових напрямків державної політики визначив всебічну підтримку ветеранів війни та праці.

– Обласна і районна влада й надалі робитиме усе, щоб люди, які на фронтах Великої Вітчизняної відстоювали свободу та незалежність нашої Батьківщини, а у повоєнні роки піднімали її з руїн та відбудували, відчували постійну підтримку та турботу з боку влади, – наголосила Тамара Вікторівна.

Клавдія Степанівна подякувала за турботу й увагу та запропонувала переглянути свої роботи - вишивки, яких у неї за  багато років назбиралося чимало, та й тепер у вільний час жінка віддається улюбленій справі.

Валентина РЯБОКОНЬ