За оперативними даними станом на 01.06.2013 року в районному центрі зайнятості на обліку перебуває 292 безробітних, з них 168 жінок, 115 осіб - молодь у віці до 35 років.

З початку року до центру зайнятості за сприянням у працевлаштуванні звернулися 669 осіб.

Станом на 01.06.2013 р. в базі даних центру зареєстровано 27 вакантних місць, у тому числі 12 - для робітників, 11 - для службовців, 4 вакансії для осіб, які не мають професії або займали місця, що не потребують спеціальної підготовки.

За направленням центру з початку року працевлаштовано 218 осіб.

Центр зайнятості продовжує реалізовувати активні програми сприяння зайнятості населення району.

Для забезпечення конкурентоспроможності незайнятого населення на ринку праці та приведення їх професійно-кваліфікаційного рівня у відповідність до потреб економіки району, здійснено професійну підготовку та підвищення кваліфікації 80 осіб за професіями: водій категорії «Д», електрогазозварник, пожежний - рятувальник, кухар, тракторист - машиніст сільськогосподарського виробництва, продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів.

З метою підвищення мотивації до праці та матеріальної підтримки незайнятих громадян упродовж січня - травня 2013 року до тимчасових громадських робіт залучено 186 осіб, що перебували на обліку.

Ольга Павлюк, директор районного центру зайнятості