І словом, і ділом

Відцвів, відбуяв пишним цвітом сад біля школи, посаджений колись школярами та вчителями трудового навчання. Швидко плинуть дні, як хмарки на ясному небі. Незабаром закружляють в останньому шкільному вальсі красуні-випускниці. Отже час підводити підсумки навчального року.

Багато чого було зроблено в школі і для школи за цей період. Я не переповідатиму усі успіхи школярів та вчителів Ганнівської ЗШ І-ІІІ ст.., але запевняю – вони були і досить значні.

Але зараз мова про нашого сільського голову Н.С.Цапенко та генерального директора ТОВ «Агрофірми «П’ятихатська» О.Г.Поворознюка.

Ніна Степанівна не просто цікавиться життям школи, а й активно допомагає нам. На 2 тис. 300 грн. був закуплений посуд на 100 персон, 6 тис. грн. коштує електрична плита для шкільної їдальні. В коридорі вікна прикрашають гарні гардини. Юні футболісти отримали спортивну форму за 3 тис. грн. Новорічне свято радувало школярів солодощами. Найбільша сума витрачена на ремонт туалетів – 200 тис. грн. Не можна не згадати добрим словом і Олександра Григоровича Поворознюка, а також виконавчого директора господарства Віталія Володимировича Козловського. Члени батьківського комітету звернулися до керівництва з проханням допомогти придбати столи та лави для відпочинку в початкові класи. І незабаром отримали чотири чудові комплекти, які виготовили умільці із столярної майстерні на чолі з старшим прорабом «Агрофірми «П’ятихатська» Оксаною Миколаївною Лапою.

Тож від учнівського та батьківського колективів велике вам спасибі.

За допомогою спонсорських коштів батьків було поміняно двері в навчальних кабінетах.

Життя, наче потяг, а найважливіша зупинка - під назвою «Школа». Ці роки не забути, не викреслити із життя. І доки в селі є діти, доти буде дзвеніти шкільний дзвінок, і гордо височітиме на пагорбі наша школа.

І.Іванова, голова батьківського комітету Ганнівської ЗШ І-ІІІ ст.