Н.Пушка вітає Олександру Комишову, яка створила вітраж «Податки – прозорість – достатки» і стала переможцем конкурсуУ кожної людини є улюблені свята. Практично всі люблять свято Нового року, християни шанують Різдво Христове, Великдень, інші свята, певні категорії людей відзначають свята професійні. А для школярів найжаданішим є свято останнього дзвінка. Минулої п’ятниці його сріблястий голос почули всі школярі, зокрема і в нашому районі.

В Петрівській ЗШ І ступеня свято пройшло і урочисто, і весело. Як і годиться, розпочиналося і завершувалося воно виконанням Державного Гімну України та підняттям Державного Прапора.

Привітати учнів, батьків і вчителів із закінченням навчального року прийшла заступник голови районної державної адміністрації В.Сибіра. Вона побажала дітлахам веселих канікул, аби з новими силами у вересні продовжити оволодівати знаннями.

Директор школи О.Лівак також привітав присутніх зі святом, висловив подяку педагогам та іншим працівникам школи за любов і увагу до дітей, батькам - за співпрацю, учням - за наполегливість у навчанні, кращим вручив грамоти.

Головний державний податковий інспектор Н.Пушка вручила переможцям традиційного конкурсу «Податки очима дітей» подарунки, побажала веселих канікул і подальших успіхів у навчанні.

У програмі свята було багато пісень, танців, а на його завершення в небо полетіли різнокольорові кульки, які символізують бажання і сподівання наших юних громадян.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

хліб-сіль від батьків випускникам початкової школи Назару Лихоусенку та Юлії Поповій довірено здійснити останній дзвінок

На знімках: Н.Пушка вітає Олександру Комишову, яка створила вітраж «Податки – прозорість – достатки» і стала переможцем конкурсу; хліб-сіль від батьків; випускникам початкової школи Назару Лихоусенку та Юлії Поповій довірено здійснити останній дзвінок.