Є питання щодо пенсій? Дзвоніть на «гарячу лінію»

Як тільки людина потрапляє у категорію «пенсіонер», їй може знадобитися консультація фахівця. У головному управлінні Пенсійного фонду в Кіровоградській області у робочі дні з 8.00 до 17.00 за номером (0522) 33-04-41 працює телефонна «гаряча лінія».

За цим телефоном фахівці управління пенсійного забезпечення надають роз’яснення та консультації з питань пенсійного страхування та пенсійного забезпечення (у тому числі щодо порядку призначення та перерахунку пенсій, розмірів встановлених до пенсій надбавок і доплат, порядку дострокового виходу на пенсію за віком на пільгових умовах).

Окрім консультування профільними фахівцями, у травні щочетверга за телефоном «гарячої лінії» з 13.00 до 14.00 з громадянами спілкуватимуться керівники структурних підрозділів головного управління, зокрема 30 травня на запитання відповідатиме начальник відділу внутрішнього аудиту Анатолій Миколайович Фундерат.

Для зручності пенсіонерів з числа військовослужбовців, працівників силових структур та деяких інших категорій громадян, яким пенсія призначена на підставі Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб», ще одна телефонна «гаряча лінія» - за номером (0522) 37-70-58 - працює безпосередньо в управлінні пенсійного забезпечення військово-службовців та деяких інших категорій громадян (начальник управління - Сергій Олексійович Алєксєєнко).

Юрій ШАРПІНСЬКИЙ, виконуючий обов’язки начальника головного управління Пенсійного фонду в області