гордість школи Тетяна Гуцаленко - одна з найздібніших і найтитулованіших випускниць за всю історію освіти районуОстанній дзвінок – це особливе свято для кожного школяра, адже саме разом із його лунким співом підбиваються підсумки навчального року: настає час осмислити успіхи та досвід, набуті протягом року, пригадати радість від звершень та здобутків, – як у стінах рідного навчального закладу, так і поза ним, – і, звісно, зробити висновки з помилок та невдач.

Привітати із завершенням навчального року учнів Петрівського НВК прийшли голова районної ради С.О. Тилик, інспектор податкової служби Н.П. Пушка, директор дитячої спортивної школи «Олімп», заслужений тренер України з плавання В.Г. Смєлова та секретар селищної ради Г.В. Тищенко.

У своєму вітальному зверненні голова районної ради сказала: «Дорогі випускники! Ви пройшли стежиною безтурботного дитинства, яку прокладали для вас люблячі батьки та вчителі. Попереду – широкий простір дорослого життя, де кожен з вас торуватиме свій життєвий шлях самостійно. Вірю у ваші сили та можливості, творчий та інтелектуальний потенціал і здатність його реалізувати. Переконана, що, незалежно від громадянської позиції, кожен із вас у будь-якій справі, за будь-яких умов відстоюватиме державні інтереси, забезпечуватиме добробут нашої держави.

Висловлюю найщиріші слова вдячності всім педагогам, які самовіддано і чесно виконують свій обов’язок: віддають свої сили, вкладають усе натхнення та досвід у роботу з підростаючим поколінням. Саме ви, шановні вчителі, загартовуєте наших дітей до дорослого життя, вчите відповідальності, гідності, ділитеся мудрістю. Ви примножуєте основний скарб нашої нації, формуєте наше майбутнє, нашу надію – за це вам низький уклін.

дипломом за досягнення в обласних та районних учнівських олімпіадах нагороджується випускниця Є.Кіфенко.Бажаю усім вам, шановні учні, випускники, педагоги та батьки, міцного здоров’я, щасливої долі, терпіння та життєвої вдачі! Нехай мрії збуваються, надихаючи на все нові й нові звершення задля упевненого майбутнього та розквіту України!»

На адресу випускників та вчителів, які віддавали їмсвою любов і терпіння, лунало безліч теплих слів, побажань та подяк. Директор навчально-виховного комплексу А.С. Вєтрова вручила рекордну кількість нагород: дипломів та грамот (цього року їх було понад 90) дітям, які закінчили навчальний рік з відзнаками, і неабияк підняли авторитет школи. Також нагороди отримали й ті, хто підтримував спортивний дух та фізичну форму – 19 випускників спортивної школи.

З великою радістю одинадцятикласниками було урочисто спалено розклад 2012-2013 навчального року, а сім випускників-медалістів поділили між собою право надати останній дзвоник. І як віднедавна повелося, символом завершення урочистої лінійки, приуроченої святу останнього дзвоника, були повітряні кульки, які високо злетіли вгору, прикрасивши безкрає небо яскравими барвами.

Тетяна Танчинець.

жартівливий обряд спалення розкладу занять випускники із символічним дзвоником, який за мить полине в небо

На знімках: жартівливий обряд спалення розкладу занять; випускники із символічним дзвоником, який за мить полине в небо; гордість школи Тетяна Гуцаленко - одна з найздібніших і найтитулованіших випускниць за всю історію освіти району; дипломом за досягнення в обласних та районних учнівських олімпіадах нагороджується випускниця Є.Кіфенко.